23 mei 2019

De webwinkel stopt!

Tja, dan na 9 jaar komt het besluit...de hipgemaakt webwinkel gaat stoppen.

Met veel plezier heb ik 9 jaar lang de webwinkel gerund, producten gemaakt, ingekocht, in de webwinkel geplaatst, verkocht, ingepakt, verzonden enz enz... veel werk wat ik leuk vind maar ook werk wat altijd maar door gaat.

Twee jaar geleden begon ik het contact met collega's erg te missen en ging ik op zoek naar een 'bijbaan'. Die heb ik gevonden bij een leuke thuiszorgorganisatie in onze woonplaats. Met een 0-uren contract een mooie combinatie met de webwinkel. Nu vind ik het echter zo leuk dat ik graag daar de focus op wil gaan leggen.

Daarnaast vind ik nog zoveel andere dingen leuk, (moes)tuinieren, paardrijden maar ook mijn gezin en thuis zijn belangrijk voor me. Met de webwinkel sta ik echter altijd op 'aan' en ben ik bij wijze van 24/7 aan het werk. In mijn hoofd maar ook in huis, altijd zijn er stickers te knippen, papier te rollen, zakjes te bundelen, mail te beantwoorden, bestellingen in te pakken. Er is áltijd werk!

Het stoppen met de webwinkel vind ik uiteraard lastig, want hoe stop je iets waar je helemaal in op gaat? Dat is moeilijk, het is onderdeel van mijn leven geworden en je zet niet alles zo even buiten op de stoep. Ik heb dan ook besloten om er de tijd voor te nemen.

Als klant ga je het niet direct merken, de categoriën inpakken, stickers en kaarten blijven voorlopig gewoon gevuld. Ik ga eerst de andere categroriën leeg verkopen en mijn magazijn beetje bij beetje leegruimen in de SALE en SUPERSALE. Het stoppen moet me namelijk geen stress en extra werk opleveren.

Het is ook iets wat tijd nodig heeft, Hipgemaakt is namelijk niet alleen de webwinkel, maar ook social media, een blog en een stukje IK. Hipgemaakt gaat niet verdwijnen maar hoe het precies wel verder gaat, ik weet het nog niet. In ieder geval niet meer met webwinkel.

Heb jij leuke ideeën voor me? Wbt bloggersnaam, Hipgemaakt houden of juist aanpassen? Bloggen is namelijk iets wat ik wel wil blijven doen, en dan ook tijd voor heb. Ik lees graag je reactie onderaan dit blog. 

1 opmerking:

  1. In eerste instantie denk ik "wat jammer" maar daarna denk ik ook meteen "wat knap". Zo super stoer dat je deze keuzes maakt. Heel veel succes met het langzaam aan stoppen met jouw webwinkel. Doe maar lekker rustig aan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen