26 november 2015

Adventskalender

No Ordinary tales schreef een leuke review van de adventskalender die ik samen ontwierp met ankepanke.

Vroeger toen wij nog twee jonge dames waren mochten wij in december onze dag altijd beginnen met een chocolaatje uit onze adventskalender. Elke dag weer het nummertje opzoeken en ongeduldig het vakje openmaken om weer zo'n lekker chemisch chocolaatje op te mogen eten. Jaren gingen voorbij en de adventskalender raakte bij ons een beetje op de achtergrond, totdat Pinterest in ons leven kwam. Hier vliegt de inspiratie voor mooie en originele adventskalenders je om de oren. Ook webshops komen met leuke en prachtige adventskalenders.

Adventskalender
De webshop Hipgemaakt heb je vast al voorbij zien komen in ons verslag over het Snor festival en het verslag over Flavourites Live. Naast het verkopen van producten werkt Sandra ook samen met ankepanke om eigen producten op de markt te brengen. Deze adventskalender is ook een product van deze twee creatieve ondernemers.Inhoud
De adventskalender wordt geleverd in een pakketje die makkelijk door de brievenbus past. Dit pakketje bestaat uit 12 kleine zakjes, 12 grote zakjes en 24 feestelijke stickers. De zakjes kan je met van alles vullen, natuurlijk is het leuk om er een thema aan vast te plakken. Wij gingen voor een creatieve adventskalender, elke dag pak je weer een onderdeel uit voor een leuke bezigheid.
Hoewel deze adventskalender op zich al heel leuk is kan je hem personaliseren door de zakjes te versieren. Maak je eigen patroontje, wikkel er een lint of touw omheen, schrijf er een leuke persoonlijke tekst op of versier het zakje met washi tape. Maak het geheel zo bont mogelijk of pas maar 1 techniek toe.
Het leuke van weer echt bezig zijn met een adventskalender is dat het echt niet alleen maar voor kinderen hoeft te zijn, zelf zou ik ook heel blij worden om 24 dagen elke dag een cadeautje uit te mogen pakken. 24 dagen gevuld met een kleine verassing is toch helemaal geweldig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten